1

Cadeauideetjes voor de liefste papa

Vaderdag staat weer voor de deur! Dé dag om de belangrijkste man in ons leven in de spotlight te zetten. Ben jij nog op zoek naar het perfecte vaderdaggeschenk voor jouw hippe papa, opa, schoonvader of daddy to be? Wij zetten alvast enkele cadeau ideetjes

Petten

Mannen en hun petjes, ze zijn vaak onafscheidelijk. Een nieuwe pet is daarom ook een vaderdag geschenkje dat zeker in de smaak zal vallen bij veel papa’s! Is jouw vader iemand die nooit buitenshuis gaat zonder pet, dan zijn onderstaande bestsellers van Puma en Levi’s vast iets voor hem.

Pet Kaki (Puma): € 9,95
Pet zwart (Levi’s): € 19,95

Lederwaren
Een cadeau waarmee je gegarandeerd punten scoort op vaderdag is een nieuwe portemonnee. Je vindt in onze collectie heel wat portefeuilles voor zowel stijlvolle als sportieve papa’s. Met de kaarthouders van Secrid is het mogelijk om in 1 simpele beweging al je kaarten uit te schuiven. Naast lederen portemonnees zijn ook andere lederwaren zoals een nieuwe riem een fantastisch vaderdag geschenkje.

Portemonnee: € 29,95
Portemonnee: € 23,00
Kaarthouder (Secrid): Enkel verkrijgbaar in onze fysieke winkels
Riem (Jack&Jones): € 24,99

Socca’s en kousen
De klassieker der klassiekers wanneer het aankomt op cadeautjes voor onze papa’s: kousen! En dat is niet zonder reden. Het is een praktisch geschenk en een extra paar kousen komt altijd van pas. Kies voor een paar geklede kousen van Tommy Hilfiger voor klassieke papa's. Sportieve papa’s maak je dan weer blij met socca’s, ideaal om naar de gym te gaan. Wil je graag origineel uit de hoek komen? Dan is onderstaande 7-pack ideaal! Op elk paar staat een andere dag vermeld, zo is de keuze snel gemaakt in de ochtend en weet je meteen wanneer hij 2 dagen dezelfde kousen draagt. ????

Kous (Tommy Hilfiger): € 12,95 per 2 paar
Kous (Tommy Hilfiger): € 12,95 per 2 paar
Socca (Puma): € 8,95 per 3 paar

Socca (Puma): € 8,99 per 3 paar

Kousen (7 Day): € 9,95 per 7 paar

Kousen (Nike): € 12,95

Kousen (Nike): € 12,95

Boxershorts

Mannen kunnen nooit boxershorts genoeg hebben, daar zijn we het allemaal over eens. Met een 2-delige set ondergoed van Puma of Levi’s komt hij weer de zomer door. Deze zitten bovendien ook perfect tijdens het sporten.

Ondergoed (Puma): € 16,95 per 2 stuks

Ondergoed (Levi’s): € 22,99 per 2 stuks

Kledij
T-shirts met best-dad-quotes op zijn leuk, maar vaak blijven ze onderaan in de kast liggen. Je koopt hem beter iets wat hij ook effectief zal dragen, toch? Een toffe zwemshort voor deze zomer bijvoorbeeld, of net een bere-coole t-shirt of trui van Baron Filou. Wist je dat we ook Baron Filou t-shirts & sweaters voor jongens hebben? Ideaal om met papa te matchen op vaderdag!

T-shirt (Baron Filou): € 55,00
Sweater (Baron Filou): € 109,95
Zwemshort (Jack&Jones): € 19,99

Poolslides
Ga je deze zomer samen met je papa op strandvakantie? Dan mag een stoer paar poolslides niet ontbreken in zijn reiskoffer! In onze collectie vind je toffe exemplaren van merken zoals Adidas, Nike, Björn Borg en Jack&Jones.

Poolslide (Björn Borg):€ 29,95
Poolslide (Adidas): € 35,00
Poolslide (Nike): € 29,95
Poolslide (Jack&Jones): € 19,99

Docksides
Hecht jouw vader veel belang aan comfort, maar wil hij er tegelijkertijd ook stylish uitzien tijdens de zomer? Dan mag een paar comfortabele docksides niet ontbreken in zijn kast. Shop een paar docksides van Sebago en je hebt meteen een top cadeautje waarvan hij nog jaren deugd zal hebben. Ook van andere merken zoals River Woods en Urbanfly vind je heel wat docksides in onze collectie terug.

Docksides (River Woods): € 99,95
Docksides (Sebago): € 155,00
Docksides (Sebago): € 155,00
Docksides (Sebago): € 155,00

Een nieuw paar schoenen
Eerlijk is eerlijk, een paar nieuwe schoenen aan je voeten, dat vindt iedereen toch geweldig?! Jouw papa dus vast ook! Een nieuw paar sneakers is dan ook hét perfecte vaderdag cadeautje. Een klassieker zoals van Nike of Adidas kan hij werkelijk voor elke gelegenheid dragen. Mag het wat gewaagder voor jouw papa? Lacoste bracht heel wat opvallende sneakers uit met kleurrijke accenten. Voor hippe papa’s die altijd mee zijn met de laatste trends, lees je best even deze blogpost over dé 7 sneakertrends deze zomer.

Sneaker (Nike): € 69,95

Sneaker (Björn Borg): € 79,95

Sneaker (Adidas): € 59,95

Sneaker (Lacoste): € 99,95

Sneaker (Tommy Hilfiger): € 109,95

Sneaker (Björn Borg): € 69,95

Sneaker (Jack&Jones): € 49,95

Sneaker (Skechers): € 75,00

Sneaker (Adidas): € 69,95

Sneaker (Polo Ralph Lauren): € 99,95

Sneaker (Adidas): € 69,95

Sneaker (Adidas): € 59,95

Sneaker (Vans): € 75,00

Slipper (Birkenstock): € 69,95

Wenskaart
Geen enkel cadeautje is compleet zonder een bijhorende wenskaart, toch? Met een lieve boodschap er in maakt het jouw cadeautje voor vaderdag compleet

Wenskaart (Papette): € 3,99
Wenskaart (Papette): € 3,99

Cadeaubon

Gaat je papa liever zelf shoppen? Verras hem dan met een giftcard van Berca.be. Zo kan hij zelf iets komen kiezen in één van onze winkels of op onze webshop. De Berca.be cadeaubon is onbeperkt geldig en kan je hier eenvoudig bestellen of aankopen in onze fysieke Berca.be winkels.