1

Dé gids voor jouw herfst- en winterwardrobe!

Terwijl de bladeren vallen en de dagen korter worden, is het tijd om je garderobe te transformeren en jezelf onder te dompelen in de nieuwste modetrends van het herfst- en winterseizoen!

Tartan print

Tartan, ook wel bekend als de Schotse ruit, is terug en beter dan ooit tevoren. Deze tijdloze print siert niet alleen jassen en rokken, maar ook broeken en accessoires. Voeg een vleugje traditionele charme toe aan je herfstgarderobe met deze klassieke print die nooit uit de mode raakt.

Regenboogkleuren

Deze herfst en winter is het helemaal oké om een vleugje kleur aan je outfit toe te voegen. Vergeet de sombere kleuren van het najaar en omarm levendige tinten die je humeur opfleuren. Denk aan kleurrijke truien en opvallende statement handtassen om je outfit te laten knallen.

In onze collectie van Only, Vero Moda en Pieces kun je heel wat toffe truien in felle kleuren vinden. Je combineert ze met je favoriete jeans en you’re good to go!

Cargo broeken

Comfort en functionaliteit ontmoeten stijl met cargo broeken. Met hun talloze zakken zijn ze niet alleen praktisch, maar ook modieus. Combineer ze met een strakke trui voor een trendy look die zowel cool als comfortabel is.

Buideltasjes

Als het op handtassen aankomt dan zien we deze winter heel veel buideltasjes. Je draagt ze rond je heupen of net als crossbody bag over je schouder. In de collectie van ons eigen merk, Selected by La.ra., vind je heel wat heuptasjes in allerlei kleuren en afwerkingen.

Back to basics

In een wereld vol trends is er gelukkig altijd ruimte voor tijdloze klassiekers. Investeer in hoogwaardige, tijdloze stukken zoals een trenchcoat, een goed passende blazer of een simpele zwarte jurk. Deze items zullen de tand des tijds doorstaan en je seizoen na seizoen van dienst zijn. Tijdloze klassiekers kun je o.a. in onze collectie van Only vinden.

Boss wardrobe

De 'Boss wardrobe' trend draait allemaal om zelfvertrouwen en kracht. Grote, oversized blazers en lange mantels zorgen voor een statement-look, terwijl stropdassen en power suits je een krachtige uitstraling geven. Met deze trend laat je zien dat jij de baas bent. In onze Vero Moda en Only collectie vind je heel wat musthaves voor echte bossbabes.

Wijde broeken

De skinny jeans heeft zijn beste tijd gehad. Wijde broeken zijn dit seizoen namelijk de perfecte keuze: ze zijn comfortabel én elegant. Of je nu gaat voor palazzo-broeken of een wijd uitlopende jeans, deze stijlvolle keuze is veelzijdig en zorgt voor een moeiteloos chique uitstraling. Je vindt deze broeken in veel verschillende kleuren en prints in onze Vila en Only collectie.

Glitter & glam

Voeg wat sprankeling toe aan de donkere herfst- en winterdagen met glitters of pailletten. En nee hoor, deze trend is niet beperkt tot een avondje uit. Jurken, truien en accessoires mogen dit seizoen de eyecatcher van je dagdagelijkse outfit zijn! Laat je innerlijke ster stralen met deze feestelijke trend.

Ontdek de leukste musthaves met glitters en pailletten in onze Vila en Pieces collectie.

(Nep)leer

Leer en nepleer zijn altijd populair geweest, maar dit seizoen zien we ze overal. Van leren jassen tot leren broeken, deze materialen voegen een stoere en toch verfijnde uitstraling toe aan je look.

Op zoek naar een lederen broek, rok of jasje? Neem dan zeker eens een kijkje in onze Only collectie!

Teddy

Deze trend gaat al even mee, en we begrijpen maar al te goed waarom. We zouden voor geen geld van de wereld afscheid kunnen nemen van onze zachte teddy truien. En dit jaar stopt het niet bij truien, maar trekt deze trend zich door tot petten, sjaals, bodywarmers en zelf handtassen!

Are you teddy ready? Nog niet? Neem dan zeker eens een kijkje in onze Selected by La.ra. collectie voor de leukste teddy accessoires en bij o.n.l.y. voor toffe musthaves zoals teddy truien en bodywarmers. Het merk Name It heeft dan weer geweldige teddy kledij voor kinderen.

Jeans

“Hoezo, jeans? Is dat niet altijd in de mode?” horen we je al denken. Maar waar jeans zich 5 jaar geleden nog beperkte tot de gigantisch populaire skinny jeans, zien we dit seizoen jeans in alle vormen, maten en kleuren. Van flared jeansbroeken tot rechte jeansbroeken, van korte jeansrokjes tot net hele lange, jeans jasjes met of zonder mouwen,...

In onze Selected by La.ra. collectie vind je o.a. hele trendy jeansrokken terug. Ook  voor een toffe spijkerbroek kan je bij Selected by La.ra. zeker iets vinden!

Dit zijn de belangrijkste kledingtrends voor herfst en winter. Of je nu kiest voor de opvallende tartan print, de comfortabele cargo broeken, of investeert in tijdloze klassiekers, deze trends zullen je zeker helpen om er dit seizoen stijlvol uit te zien. Maar vergeet niet om je persoonlijke stijl toe te voegen aan deze trends en maak er jouw eigen unieke herfst- en wintergarderobe van. 

 

Weet je na het lezen van deze blogpost nog steeds niet welke trend op jouw lijf geschreven staat? In onze Berca.be winkels helpen we je met veel plezier bij het kiezen van trendy kledij die écht bij je passen! Onze medewerkers zijn gepassioneerd door schoenen en kledij en volgen de laatste nieuwe trends (letterlijk) op de voet!

 

Onze collectie voor damesheren en kids wordt steeds met veel passie en smaak gekozen. Bij Berca.be vind je dan ook betaalbare en kwaliteitsvolle merken voor het hele gezin. 

 

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwe trends, onze collecties en leuke acties? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief! Ook op onze social media kanalen kan je ons volgen (FacebookInstagram en Pinterest).