1

HEE!

We wilden ons verhaal vertellen zonder flauw te worden. Het is ons niet gelukt. Want het verhaal van HEE is een liefdesverhaal dat begint toen Paco en Merche twintigers waren en elkaar ontmoetten tussen hakken, stoffen en jonge ambities. Beiden zijn kinderen van schoenmakers, ze houden allebei van wat ze doen en hebben samen een droom opgebouwd: een eigen schoenenmerk creëren. 

Merche en Paco komen oorspronkelijk uit het belangrijkste schoenenproductiegebied van Spanje (Elche), beiden dragen alle kennis over het creëren en vervaardigen van schoenen in hun DNA en het is hier waar ze hun onschatbare ervaring hebben opgedaan . Ze weten wat ze doen en ze weten hoe ze het moeten overbrengen. 

Dus toen ze er klaar voor waren, creëerden ze HEE. De trots op wat ze doen, zie je ook terug in de naam die ze kozen: HEE betekent Made In Spain . Elke keer dat ze over hun werk praten, hoor je passie en ervaring in hun stemmen. En zij verspreiden die passie elke dag onder ons allemaal die deel uitmaken van de HEE-familie .

We weten dat we kwaliteitsschoenen moeten creëren, waarbij mode en trends altijd gepaard gaan met comfort. We begrijpen dat we voorop moeten lopen op het gebied van nieuwe materialen om altijd het beste schoeisel te kunnen bieden. Elk van onze schoenen gaat door meer dan 100 deskundige handen die er met ambachtelijk werk voor zorgen dat ze comfortabeler, lichter en kwalitatief beter schoeisel maken. En die liefde waarmee we werken heeft ervoor gezorgd dat HEE is uitgegroeid tot een referentie in landen als Frankrijk en België.

En nu bouwen we verder aan de toekomst. De HEE-familie blijft groeien (we zijn nu in de derde generatie schoenmakers!) en het doel is altijd hetzelfde: doen wat we het liefste doen, voorop lopen, trots zijn op onze creaties en vertrouwen in onze ervaring . Want als we het doen, weten we dat we een stempel zullen drukken .

 

HEE, LAAT EEN MARK.