1

11 merken die deze zomer niet in jouw kast mogen ontbreken

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat heel wat schoenen in onze kast plaats maken voor tropische exemplaren zoals slippers, sandaaltjes en docksides. Daarom laten we je hieronder kennis maken met enkele merken die niet in jouw garderobe mogen o

FitFlop
Met FitFlop schoenen gaan mode en comfort deze zomer hand in hand.  Een maximaal ergonomisch comfort staat al jaren centraal bij het design team van FitFlop. Het geheim van FitFlops zit hem in de zolen. Deze bestaan uit meerdere lagen en verdelen je lichaamsgewicht zo gelijkmatig mogelijk. Ze werken dus als schokdempers en ondersteunen een zo natuurlijk mogelijke manier van lopen.

Ontdek ons ruime aanbod FitFlop sandalen, sneakers en slipper voor dames en heren. Heel wat FitFlop modellen zijn bovendien ook te verkrijgen tot maat 42 voor dames en ook voor heren heeft FitFlop grote maten.

Slipper (Fitflop): € 75,00
Slipper (Fitflop): € 75,00
Slipper (Fitflop): € 75,00
Slipper (Fitflop): € 75,00

Birkenstock
Zij die reeds een paar Birkenstock slippers of sandalen in hun kast hebben, zijn het ongetwijfeld met ons eens: ze zitten ge-wel-dig! Ook hier zorgen de speciaal ontworpen zolen er voor dat het gewicht perfect verdeeld wordt over je volledige voet, waardoor ze enorm comfortabel zitten. De schuimlagen in de zolen zitten vol minuscule luchtbelletjes die zorgen voor een schokdempende en stabiliserende werking. Bovendien kunnen de slippers en sandalen van Birkenstock gemakkelijk aangepast worden aan jouw voetvorm dankzij de verstelbare gespen.

Naast het hoge comfort gehalte van Birkenstock is de look van de sandalen en slippers uiteraard ook van groot belang. De casual uitstraling en neutrale tinten van de schoenen zorgen er voor dat ze onder vrijwel elke zomer outfit passen. Mag het toch iets gewaagder? Ga dan voor de gouden of rosé kleurige varianten. Ontdek onze volledige Birkenstock collectie voor dames, heren en kids.


Slipper (Birkenstock): € 69,95
Slipper (Birkenstock): € 105,00
Slipper (Birkenstock): € 79,95
Slipper (Birkenstock): € 75,00

Slipper (Birkenstock): € 59,95
Slipper (Birkenstock): € 59,95
Sandaal (Birkenstock): € 55,00
Slipper (Birkenstock): € 79,95

Sandaal (Birkenstock): € 59,95

Sebago
Sebago’s zijn ongetwijfeld het meest iconische merk bootschoenen of docksides voor heren. Ze worden nog ambachtelijk met de hand gemaakt en zijn waterbestendig, antislip en warmtewerend. Ideaal om tijdens warme dagen te dragen met een casual of geklede look. Benieuwd naar alle kleuren van de comfortabele Sebago docksides? Ontdek de volledige collectie hier.


Docksides (Sebago): € 155,00
Docksides (Sebago): € 155,00
Docksides (Sebago): € 155,00

Freedom moses
Wie deze zomer op vakantie vertrekt, slaat best een paar badslippers van Freedom Moses in. Deze zien er niet alleen leuk uit in al hun zomerse kleurtjes, ze zijn ook waterbestendig en super makkelijk schoon te maken. Veel kleurtjes zijn zowel voor dames als voor kinderen beschikbaar, ideaal om aan het zwembad te matchen met je mini-me deze zomer!

De poolslides van Freedom Moses zijn duurzaam, diervriendelijk én ruiken naar honing en melk. We durven te wedden dat je ze nooit meer uit wil doen!


Poolslide (Freedom Moses): € 45,00
Poolslide (Freedom Moses): € 45,00
Poolslide (Freedom Moses): € 39,95

Havaianas
De flip flops van Havaianas zijn al jaren razend populair tijdens de zomer. De iconische slippers en sandalen van Havaianas zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen in een breed scala kleuren, prints en vormen. Wil je graag zelf het comfort van Havaianas slippers ontdekken? Bekijk onze volledige collectie hier of ga voor één van onze bestsellers hieronder.


Slipper (Havaianas): € 18,00
Slipper (Havaianas): € 25,00
Slipper (Havaianas): € 32,00
Slipper (Havaianas): € 32,50


Slipper (Havaianas): € 29,00

Crocs
Crocs, you love them or hate them. Wij zijn er in ieder geval dol op! Ze zijn kleurrijk, comfortabel, geven een goede ondersteuning, zijn gemakkelijk aan en uit te doen én kunnen tegen een stootje. Kortom: ideaal voor kinderen die van plan zijn om veel buiten te spelen deze zomer. Alle kleuren en modellen in onze Crocs collectie ontdek je hier.


Sandaal (Crocs): € 29,95
Waterschoen (Crocs): € 35,00
Waterschoen (Crocs): € 35,00


Waterschoen (Crocs): € 35,00

Waterschoen (Crocs): € 35,00

Igor
Roze, geel, blauw, groen,… de Igor waterschoentjes zijn er in heel wat vrolijke kleurtjes. Deze sandaaltjes zijn volledig gemaakt uit rubber waardoor ze ideaal zijn voor aan het strand, op de camping of aan het zwembad. Waterschoentjes zijn een echte musthave op reis om de voetjes van jouw kind te beschermen tegen irritante steentjes, kwallen of scherpe voorwerpen. Veel waterschoenen van Igor zijn bovendien eenvoudig te sluiten met velcro’s waardoor jouw kind ze snel aan en uit trekt. De volledige collectie van Igor ontdek je hier of in onze berca.be winkels.

Waterschoen (Igor): € 26,95
Waterschoen (Igor): € 26,95
Waterschoen (Igor): € 26,95
Waterschoen (Igor): € 25,00

Waterschoen (Igor): € 26,95
Waterschoen (Igor): € 26,95
Waterschoen (Igor): € 25,00

Cienta
Gaat jouw kind op kamp deze zomer, dan is een paar schoenen van Cienta een goede keuze. De lichte en ademende materialen in de schoenen zorgen er voor dat ze enorm aangenaam zijn om tijdens de zomer te dragen. De slip-on loafers zijn bovendien ook erg makkelijk om aan en uit te doen, wat ideaal is voor kinderen die nog wat moeite hebben met veters strikken. Om vieze geurtjes tegen te gaan wordt bij de productie van de buitenzolen de geur van bessen toegevoegd, waardoor deze schattige schoentjes naar snoepjes ruiken. Wij zijn fan!

Ontdek de vele kleurtjes uit onze Cienta collectie hier of in onze berca.be winkels.

Loafer (Cienta): € 29,95
Loafer (Cienta): € 29,95
Loafer (Cienta): € 29,95

Ipanema
Als er 1 merk is dat niet mag ontbreken in deze lijst dan is het Ipanema wel. Dit Braziliaanse merk is geïnspireerd op het strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. De kleurrijke, exotische flip-flops zijn ideaal voor lange wandelingen op het strand en zijn verkrijgbaar voor zowel dames als kinderen.

Slipper (Ipanema): € 22,95
Slipper (Ipanema): € 18,99
Slipper (Ipanema): € 25,99
Slipper (Ipanema): € 19,99

Slipper (Ipanema): € 19,99

Les tropeziennes
De collectie van Les Tropeziennes is al even exotisch als de naam doet vermoeden, en dus een echte musthave in jouw zomer garderobe. De damessandalen passen onder werkelijk elke outfit. Of je ze nu met een jeans, een short of een jurkje combineert, ze maken je look helemaal af. De lederen zolen zijn in de zomer ook echt een pluspunt. Ontdek alle sandalen van Les Tropeziennes voor dames en meisjes.

Sandaal (Les Tropeziennes): € 55,00
Sandaal (Les Tropeziennes): € 55,00
Sandaal (Les Tropeziennes): € 49,9

Teva
Bij avontuurlijke ouders en kinderen zijn sandalen van Teva wellicht niet onbekend. Het zijn stevige schoenen waarmee je de wereld kan ontdekken zonder de dag te eindigen met pijnlijke voeten. De stevige zolen zorgen voor grip op elke ondergrond, ideaal om mee te nemen op kamp. Tot slot zijn heel wat modellen ook waterbestendig. Bekijke onze volledige collectie voor dames, heren en kid

Sandaal (Teva): € 47,50
Sandaal (Teva): € 55,00
Sandaal (Teva): € 45,00
Sandaal (Teva): € 45,0

Sandaal (Teva): € 75,00
Sandaal (Teva): € 89,95