1

7 comfort merken waarmee je deze winter op wolkjes loopt

Een tof paar schoenen tegen een betaalbare prijs. Wat wil je nog meer? Een beetje comfort misschien…? Gelukkig is kiezen tussen trendy en comfort niet langer nodig! Want met deze 7 hippe merken ga je deze winter comfortabel tegemoet.



Rieker Antistress

Een van dé comfort merken bij uitstek is ongetwijfeld Rieker Antistress. Dit merk werd opgericht in 1874 en heeft ondertussen al bijna 150 jaar kennis kunnen verzamelen om de meest comfortabele schoenen te kunnen ontwikkelen. Die kennis en ervaring uit zich in een collectie stressverlagende schoenen waar kwaliteit en stijl hand in hand gaan. 

Het design van Rieker kenmerkt zich o.a. door het lichte gewicht en de soepelheid van elke schoen. Daarnaast valt de binnenruimte van elk paar ook standaard iets breder uit om de voet voldoende beweegruimte te geven. Ook absorberen de zolen van een Rieker schoen elke shock door het verspreiden van de druk over de volledige voet. De iconische antistress-technologie maakt van elk paar een comfortabel paar.

Zowel in onze winkels als online op berca.be vind je een zeer uitgebreide collectie dames- en herenschoenen van dit comfortmerk. Ben je op zoek naar laarzen, veterbottine’s of sneakers van Rieker Antistress, dan kan je bij berca.be zeker een leuk paar scoren tegen een betaalbare prijs!



Boots (Rieker Antistress): € 69,95



Veterbottine (Rieker Antistress): € 75,00
 
Remonte



Stijlvol en comfortabel voor de dag komen én elke dag het gevoel hebben alsof je op wolkjes loopt, het kan! Meer zelfs… met schoenen van het comfortmerk Remonte kan het zelfs tegen een zeer budgetvriendelijke prijs.

Remonte staat al sinds 1876 garant voor echt leer, een optimale pasvorm en een weerbestendige materiaalmix. De schokdempers in de (uitneembare) binnenzolen in Remonte schoenen zorgen voor een uniek draagcomfort.

In onze collectie damesschoenen van Remonte vind je o.a. enkellaarsjes, veterbottine’s en sneakers terug tegen een betaalbare prijs.
 

 
Veterbottine (Remonte): € 89,95
 
Skechers



Schoenen van Skechers zijn niet alleen modieus, ze zitten ook nog eens erg comfortabel en ze zijn vederlicht! Het Skechers Arch Fit model is ongetwijfeld dé bestseller van dit moment. De zool van dit model werd ontworpen door de beste podologen ter wereld en creëert de beste ondersteuning voor jouw voeten. Ook de modellen met een Skechers Air-Cooled Memory Foam zool bieden een uitzonderlijke ondersteuning. 

Zowel voor dames, heren als kinderen hebben we een hele uitgebreide collectie van Skechers. Wil je comfortabele schoenen die je een hele dag kan dragen? Kies dan voor Skechers!
 

 

 
 
Sneakers (Skechers): € 75,00
 
Gabor

Op zoek naar modieuze damesschoenen die ook nog eens comfortabel zitten? Dan zit je met schoenen van Gabor zeker goed! In onze collectie vind je een ruim assortiment duurzame en comfortabele sneakers, laarzen, veterbottines en pumps van Gabor met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De schoenen van Gabor zijn gemaakt uit het beste Italiaanse leer wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Naast dit soepele leder zijn ook de andere materialen van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de damesschoenen nikkelvrij en is de lijm die gebruikt wordt steeds op waterbasis. Zo worden enkele van de meest voorkomende contactallergieën vermeden.

De hoge kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat Gaborschoenen een perfecte pasvorm krijgen. Zo hebben heel wat schoenen zachte foamzolen en zooltjes met luchtkussentjes. Ook hebben heel wat modellen een uitneembaar voetbed, waardoor je ze perfect kan dragen met steunzolen. Op onze webshop kan je eenvoudig filteren op de eigenschap ‘geschikt voor steunzolen’ om makkelijk een paar te vinden dat bij je past!

Om een optimaal comfort te garanderen werkt Gabor ook met verschillende breedtematen. Terwijl sommige modellen een  normale breedte hebben (breedte F), hebben andere modellen dan weer een bredere leest (breedte G).

Het mag duidelijk zijn: kies je voor een Gabor damesschoen, dan kies je voor extra comfort en ondersteuning. Erg belangrijk want je lichaamshouding wordt grotendeels door je voeten bepaald.
 

 
Sneaker (Gabor): € 99,95
 
Ara

Ook Ara, afkomstig uit Duitsland, legt de lat hoog. Omdat ze begrijpen dat je voeten de funderingen van het lichaam zijn, is elke Ara damesschoen een eerste klasse kwaliteitsschoen op gebied van comfort. Zo zorgen hun soepele zolen ervoor dat je voet mooi afrolt, wat vermoeidheid tegengaat. Door de gewrichtssteunende, schokdempende luchtkussens erin past de zool zich bovendien aan aan de vorm van de voet. Daarnaast hebben heel wat schoenen van Ara ook een uitneembaar voetbed, wat ze geschikt maakt voor steunzolen.

In onze damescollectie vind je zowel sneakers, (enkel)laarzen, veterbottines, loafers & pumps van Ara voor elke gelegenheid. De damesschoenen zijn tijdloos en modieus. Voor comfort en stijl zit je bij Ara dus helemaal goed!
 

 
Sneaker (Ara): € 119,95
 

 
Veterbottine: (Ara): € 119,95
 
Portania

Portania is één van de minder bekende merken in het (comfort) rijtje, maar hoeft daarom zeker niet onder te doen. Het Portugese merk heeft tijdloze schoenen van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Alle schoenen van Portania zijn volledig gemaakt uit leder en hebben een uitneembare zool.

In onze collectie vind je heel wat Portania schoenen met functionele ritsen terug. Dit zorgt voor extra gemak en comfort. Ontdek vooral zelf hoe comfortabel de schoenen van Portania zijn
 

 
Sneaker (Portania): € 79,95
 
Geox

De schoen die ademt! En dat mag je letterlijk nemen: het gepatenteerd systeem van GEOX zorgt ervoor dat het vocht van je voeten afgevoerd wordt door de kleine gaatjes in de rubberen zolen. Een speciaal ontworpen membraan zorgt er dan weer voor dat het water van buitenaf tegengehouden wordt. De geperforeerde zool zorgt er bovendien ook voor dat je voeten nooit te warm of te koud krijgen.

Naast het comfort en de kwaliteit van GEOX schoenen is het merk ook steevast mee met de laatste trends! Van een sportief paar sneakers tot een klassiek paar bottines, GEOX weet de laatste modetrends perfect om te zetten in een comfortabele kwaliteitsschoen.

In onze collectie vind je heel wat comfortabele sneakers en bottines met uitneembare zolen terug. Ook hebben verschillende modellen ritsen die zorgen voor extra gemak bij het aan- en uitdoen van je schoenen. Neem een kijkje in onze Geox collectie voor dames, heren en kids.
 

 
Veterbottine (Geox): € 110,00
 

 
Sneaker (Geox): € 89,95
 
Tamaris

Eén van de bekendste schoenenmerken in Europa is wellicht Tamaris. Het merk combineert tijdloze designs met hippe, hedendaagse accenten zonder daarvoor aan kwaliteit en comfort in te boeten. Tamaris staat ook bekend voor z’n innovatie: zo wordt in elke schoen met een hak een uniek antishok-systeem verwerkt dat schokken absorbeert. Hakken dragen wordt daardoor net iets comfortabeler!

Voor elke gelegenheid vind je een paar schoenen in onze Tamaris collectie. Van een sportief paar sneakers tot een paar gelede hakken of stoere laarzen. Tamaris heeft voor elke gelegenheid een modebewust antwoord, en dit tegen een zeer betaalbare prijs.
 

 
Sneaker (Tamaris): € 69,95
 
Ontdek ons ruime aanbod comfort schoenen voor dames, heren en kinderen bij berca.be. Keer op keer kiezen we onze collecties met veel passie en smaak uit. Naast leuke designs hechten we enorm veel belang aan kwaliteitsvolle schoenen die comfort bieden tegen een betaalbare prijs. In onze 9 winkels in België vind je een zeer ruim assortiment schoenen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook online op www.berca.be kan je ons ruime aanbod shoppen. We verzenden jouw nieuwe (comfort) schoenen gratis vanaf 75 euro.

Wil je niets missen van onze nieuwe collecties? Via onze nieuwsbrief brengen we je wekelijks op de hoogte van de nieuwste schoenen in ons aanbod en de acties die we houden. Je kan ons ook steeds volgen op Facebook of Instagram.

XOXO,
Laura