1

Tong noir birkenstock

€ 67,50

10% réduction€ 75,00

(Prix ​inclusif TVA, sans frais de port)

Disponible en

271480_0001.jpg

Pourquoi acheter sur berca.be?

  • Livraison et retour offerts dans notre magasins
  • 14 jours de réflexion & remboursement garantit!
  • Paiement 100% sécurisé et facile et protection renforcée de vos données personnelles

A propos duproduit

le numéro de l'article261128
MarqueBirkenstock
Semelleoverige materialen
Matière extérieureoverige materialen
Matière intérieureleder
Couleurnoir
Coupe étroiteOui
Cuir intérieurOui
Sans talonOui
BestsellerOui
Grandes pointuresOui
birkenstock.jpg

Birkenstock

ONS MERKDOEL

De menselijke voet is een meesterwerk van de natuur, een biomechanisch wonder. Onze voeten hebben elk 28 botten – een kwart van alle botten in het menselijk lichaam – en zijn verweven met 19 spieren en 107 pezen en ligamenten. Deze verbazingwekkend krachtige en mooie structuur vormt de solide basis voor ons lichaamssysteem.

Vanaf het moment dat we leren lopen, kunnen we de wereld ontdekken – en onderweg degenen helpen die onze steun nodig hebben. Dankzij onze voeten kunnen we de hoogste bergen beklimmen, woestijnen doorkruisen, dansen, springen en spelen. Onze voeten stellen ons in staat onze grenzen uit te dagen en ons door ons leven te dragen.

Ongeveer zes miljoen jaar geleden begonnen onze voorouders rechtop te lopen. Op blote voeten natuurlijk, tot ver in de moderne tijd. De oorsprong van het maken van schoenen gaat duizenden jaren terug en is geworteld in de menselijke behoefte om onze voeten te beschermen. Naarmate de beschaving zich ontwikkelde, veranderde onze omgeving, en dat geldt ook voor het ontwerp van schoenen. In het industriële tijdperk ontwikkelden schoenen zich tot een modeartikel, maar dit ging ten koste van de voetgezondheid. Sinds die tijd hebben schoenen de natuurlijke behoeften van onze voeten grotendeels genegeerd.


EEN VOETBED VOOR IEDEREEN.

Sinds 1774 hebben wij één visie: wij willen iedereen toegang geven tot ons voetbed. Omdat wij geloven dat wanneer uw voeten goed voelen, u zich ook goed voelt. En wij geloven dat er twee factoren zijn die een artikel tot een favoriet product maken: het voelt fantastisch en het is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het is zo simpel.

Toutes les Birkenstock chaussures