1

Botte en caoutchouc vert bergstein

€ 35,96

10% réduction€ 39,95

(Prix ​inclusif TVA, sans frais de port)

Disponible en

276787_0001.jpg
276788_0001.jpg

Pourquoi acheter sur berca.be?

  • Livraison et retour offerts dans notre magasins
  • 14 jours de réflexion & remboursement garantit!
  • Paiement 100% sécurisé et facile et protection renforcée de vos données personnelles

A propos duproduit

le numéro de l'article276790
MarqueBergstein
Semelleoverige materialen
Matière extérieureoverige materialen
Matière intérieuretextiel
Couleurvert
Bergstein.jpg

Bergstein

Over Bergstein

De missie van Bergstein is om kinderen een vrolijk, kleurrijk leven te geven waarin ze lekker zichzelf kunnen zijn. #HappytoB staat voor alles waar je blij om kunt zijn, met een kleine knipoog naar de B van Bergstein.

Bergstein is razend populair onder meiden én jongens. Het Nederlandse merk is bekend geworden door de hippe regenlaarzen die handgemaakt worden van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn. Dit maakt onze regenlaarzen haast onmisbaar in ons wispelturige klimaat. De collectie is de laatste jaren uitgebreid met duurzame sloffen. De Cozy is Bergsteins slof gemaakt van zuivere scheerwol, niet alleen voor kindervoeten maar ook verkrijgbaar voor de hele familie. Alle producten van Bergstein worden geproduceerd in Europa.

Bergstein laarzen en sloffen zijn verkrijgbaar in vele, sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. Van kanariegeel tot suikerspinroze. Van Koningsdag-oranje tot Kerstmis-rood en groen. Maar juist ook de kleine, simpele momenten brengen kleur in het leven. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een frisse lentebui, verstoppertje spelen in het bos of samen een boekje lezen met een warme kop chocolademelk tijdens een koude winterdag, bijvoorbeeld.

De ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maken van Bergstein producten ook een ideaal kraam-, sinterklaas- of verjaardagscadeau. Elk moment een eigen kleur.

Toutes les Bergstein chaussures