1

11 zomermerken die jouw zomeroutfit compleet maken!

Het is eindelijk tijd om afscheid te nemen van die winterschoenen en jezelf onder te dompelen in het ultieme zomergevoel. Maar welke schoenen verdienen een plek in je garderobe deze zomer?

FitFlop

FitFlop staat bekend om zijn unieke combinatie van comfort en stijl. Een maximaal ergonomisch comfort staat al jaren centraal bij het design team van FitFlop. Het geheim van FitFlops zit hem in de zolen. Deze bestaan uit meerdere lagen en verdelen je lichaamsgewicht zo gelijkmatig mogelijk. Ze werken dus als schokdempers en ondersteunen een zo natuurlijk mogelijke manier van lopen.  Je vindt zowel sandalen, sneakers en slippers voor dames en heren in ons aanbod. Of je nu kiest voor de klassieke slippers of de trendy sandalen, Fitflop zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet en je comfortabel voelt tijdens warme zomerdagen. Heel wat FitFlop modellen zijn bovendien ook te verkrijgen tot maat 42 voor dames en ook voor heren heeft FitFlop eveneens grote maten.

Ontdek de volledige FitFlop collectie

Birkenstock

Birkenstock is een tijdloos merk dat bekend staat om zijn iconische kurken voetbed. De speciaal ontworpen zolen zorgen ervoor dat het gewicht perfect verdeeld wordt over je volledige voet, waardoor ze enorm comfortabel zitten. De schuimlagen in de zolen zitten vol minuscule luchtbelletjes die zorgen voor een schokdempende en stabiliserende werking. Bovendien kunnen de slippers en sandalen van Birkenstock gemakkelijk aangepast worden aan jouw voetvorm dankzij de verstelbare gespen. Zij die reeds een paar Birkenstock slippers of sandalen in hun kast hebben, zijn het ongetwijfeld met ons eens: ze zitten ge-wel-dig! Deze sandalen bieden niet alleen ongeëvenaard comfort en ondersteuning, ze zien er ook nog eens super trendy uit! De casual uitstraling en neutrale tinten van de schoenen zorgen ervoor dat ze onder vrijwel elke zomer outfit passen. Mag het toch iets gewaagder? Ga dan voor de gouden of rosé kleurige varianten. Ontdek onze volledige Birkenstock collectie voor dames,heren en kids. In ons breed scala aan kleuren en stijlen, kun je gemakkelijk een paar Birkenstocks vinden die perfect passen bij je zomerse outfits.

Ontdek de volledige Birkenstock collectie

Sebago

Als je op zoek bent naar stijlvolle schoenen voor een dag aan zee, dan is Sebago het merk voor jou! Sebago’s zijn ongetwijfeld het meest iconische merk bootschoenen of docksides voor heren. Ze worden nog ambachtelijk met de hand gemaakt en zijn waterbestendig, antislip en warmtewerend. Sebago combineert vakmanschap met een ontspannen zomergevoel. Ideaal om tijdens warme dagen te dragen met een casual of geklede look. Benieuwd naar alle kleuren van de comfortabele Sebago docksides? Spoiler alert: het zijn er heel wat! Ontdek de volledige collectie hier.

Ontdek de volledige Sebago collectie

Freedom Moses

Als het gaat om kleurrijke slippers, is Freedom Moses een absolute must-have. Deze veganistische slippers zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opvallende kleuren en prints. Ze zien er niet alleen leuk uit in al hun zomerse kleurtjes, ze zijn ook waterbestendig en super makkelijk schoon te maken. Bovendien ruiken de poolslides van Freedom Moses naar honing en melk.  Of je nu gaat shoppen of een wandeling maakt langs het strand, Freedom Moses zorgt ervoor dat je er cool en trendy uitziet. Veel kleurtjes zijn zowel voor dames als voor kinderen beschikbaar, ideaal om te matchen met je mini-me!

Ontdek de volledige Freedom Moses collectie

Havaianas

Geen zomer is compleet zonder een paar Havaianas aan je voeten. De iconische flip flops van Havaianas zijn al jaren razend populair, overal ter wereld. Deze Braziliaanse slippers en sandalen zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen in een breed scala kleuren, prints en vormen. Met hun comfortabele pasvorm en levendige kleuren zijn Havaianas de perfecte keuze voor een dagje aan het zwembad of een casual zomerse look.

Ontdek de volledige Havaianas collectie

Crocs

Hoewel ze in het verleden wellicht bekend stonden om hun functionaliteit in plaats van stijl, zijn Crocs tegenwoordig helemaal trendy. Ze zijn kleurrijk, comfortabel, waterbestendig, geven een goede ondersteuning, zijn gemakkelijk aan en uit te doen én kunnen tegen een stootje. Kortom: ideaal voor alle avonturen die jou deze zomer te wachten staan. Bovendien kun je ze personaliseren door er leuke figuurtjes op te prikken!

Ontdek alle kleuren, modellen en pins in onze Crocs collectie

Igor

Roze, geel, blauw, groen,… met hun vrolijke kleuren en comfortabele ontwerpen zijn Igor watersandalen perfect voor zonnige dagen. Deze sandaaltjes zijn volledig gemaakt van rubber waardoor ze ideaal zijn voor aan het strand, op de camping of aan het zwembad.  

Waterschoentjes zijn een echte musthave op reis om de voetjes van jouw kind te beschermen tegen irritante steentjes, kwallen of scherpe voorwerpen. Veel waterschoenen van Igor zijn bovendien eenvoudig te sluiten met velcro’s waardoor kinderen ze snel aan- en uittrekken. Naast hun functionaliteit geven ze elke zomerse outfit een speelse touch.

Ontdek de volledige Igor collectie

Cienta

Gaat jouw kind op kamp deze zomer, dan is een paar schoenen van Cienta een goede keuze. De lichte en ademende materialen in de schoenen zorgen ervoor dat ze enorm aangenaam zijn tijdens warme zomerdagen. De slip-on loafers zijn bovendien ook erg makkelijk om aan en uit te doen, wat ideaal is voor kinderen die nog wat moeite hebben met veters strikken. Om vieze geurtjes tegen te gaan wordt bij de productie van de buitenzolen de geur van bessen toegevoegd, waardoor deze schattige schoentjes naar snoepjes ruiken. Wij zijn fan!

Ontdek hier de vele kleurtjes uit onze Cienta collectie

Ipanema

Als je op zoek bent naar elegante en vrouwelijke sandalen, dan is Ipanema het merk voor jou.Dit Braziliaanse merk is geïnspireerd op het strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Met hun verfijnde ontwerpen en details zijn Ipanema-slippers perfect voor aan het zwembad of voor het maken van een strandwandeling. Deze Braziliaanse sandalen zorgen voor een zomerse vibe in elke outfit. In ons aanbod vind je zowel voor dames als kinderen leuke slippers van Ipanema terug.

Ontdek de volledige Ipanema collectie

Les Tropeziennes

Les Tropeziennes is een Frans schoenenmerk dat bekend staat om zijn chique en modieuze ontwerpen. De collectie van Les Tropeziennes is al even exotisch als de naam doet vermoeden, en dus een echte musthave in jouw zomer garderobe. De damessandalen passen onder werkelijk elke outfit. Of je ze nu met een jeans, een short of een jurkje combineert, ze maken je look helemaal af. De lederen zolen zijn in de zomer ook echt een pluspunt. Ontdek alle sandalen van Les Tropeziennes voor dames en meisjes.

Ontdek de volledige Les Tropeziennes collectie

Teva

Voor degenen die avontuurlijk zijn ingesteld en graag de natuur verkennen, zijn Teva-sandalen de ideale keuze. Deze outdoor-sandalen bieden comfort en duurzaamheid, zodat je zonder zorgen kunt wandelen, hiken of kajakken. Het zijn stevige schoenen waarmee je de wereld kan ontdekken zonder de dag te eindigen met pijnlijke voeten. De stevige zolen zorgen voor grip op elke ondergrond, ideaal om mee te nemen op kamp. Tot slot zijn heel wat modellen ook waterbestendig. Bekijk onze volledige collectie voor dames, heren en kids.

Ontdek de volledige Teva collectie

Of je nu op zoek bent naar comfort, stijl of avontuur, deze 11 schoenenmerken hebben voor elk wat wils. Van casual sandalen tot trendy slippers en functionele wandelschoenen, je zal in onze ruime collectie zeker een paar vinden dat je zomergarderobe compleet maakt. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar jouw favoriete paar en geniet van een zomer vol stijl en comfort!