1

Novesta

Filter

Novesta

De productiefabrieken van Novesta dateren uit de jaren dertig, toen de beroemde schoenmaker Jan Antonín Baťa zijn nieuwe fabriek opende in een klein stadje in het midden van Slowakije - in Partizánske. Novesta is een van de laatste puur Europese merken die in haar oorspronkelijke pand blijft opereren en volgens de originele methode werkt aan ouderwetse machines die veel precisiehandwerk vereisen.

Duurzaam erfgoed
Novesta-producten zijn en zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Onze traditionele productiemethode vereist hoogwaardige materialen (gecertificeerd voor de hoogst mogelijke kwaliteit), die, gecombineerd met een minimalistisch en tijdloos design, modetrends overstijgen en langdurig gebruik mogelijk maken. Bovendien kunnen veel Novesta producten gewassen of gewassen worden. Desondanks hebben ze ook vervangbare inlegzolen, wat ook bijdraagt ​​aan de langere levensduur van de afzonderlijke producten.

Echte Novesta
Het populairste model van Novesta is de Star Master, die de kenmerken draagt ​​van een rubberen indruk en tekenen van vulkanisatie die de authenticiteit van de schoen en de duurzaamheid ervan garanderen.