1

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor internetverkoop via de Berca-Webshop

Deze voorwaarden zijn van toepassing op verkoop van alle artikelen aangekocht op deze website van Gerca NV, Hoogbeverenstraat 25, 8850 Ardooie.

 

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. In deze prijs zijn verzendingskosten en eventuele andere kosten niet inbegrepen. Alle prijzen zijn aangeduid in EURO. De prijs van het artikel is de prijs geldig op de besteldatum in de webwinkel van Berca.
Wij kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in ons aanbod.

 

Bestelling en Levering

Elke bestelling wordt zo spoedig mogelijk door Berca bevestigd via e-mail. U ontvangt een tweede mail wanneer de bestelling opgestuurd is of beschikbaar is in het winkelpunt.
We proberen uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren normaal binnen de week. Uiterlijk zal de bestelling binnen 30 dagen geleverd worden.
Als een artikel niet meer voorradig is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en wordt de bestelling geannuleerd.
De bestelling wordt ofwel per post naar het opgegeven adres gestuurd, Ofwel kan u de bestelling afhalen in het door u opgegeven winkelpunt. Gelieve wel steeds uw bevestigingsmail mee te brengen.
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de bestelling of op het sluiten van de verkoopsovereenkomst. Het artikel dient steeds in originele verpakking en zonder slijtage teruggestuurd te worden.

 

Betaling

U kan betalen via Paypal, Visa, mastercard, Bancontact, Ideal of overschrijving.
Berca is niet verantwoordelijk voor eventuele bankkosten.
De bestelde goederen blijven eigendom van Berca tot de bestelling volledig betaald is.
Betalingen via overschrijving kunnen we pas reserveren NA ontvangst van de betaling.
Houdt er rekening mee dat uw credit card wordt gedebiteerd met onmiddelijke ingang na de aankoop.

Berca neemt alle nodige maatregelen om alle informatie betreffende betalingen en bestellingen te beveiligen. Berca kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien derden onrechtmatige toegang zouden verwerven tot deze gegevens.

 

 Terugzending

"De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst."

Info over retourneren

 

Garantie

Wij garanderen dat onze goederen beantwoorden aan uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u ervan mag hebben, rekening houdend met de specificaties van het product. Natuurlijk garanderen we ook dat onze goederen voldoen aan alle wetten die op het moment van uw bestelling bestaan.

Daarnaast hanteren wij de wettelijke minimale garantietermijn van twee jaar met betrekking tot de levering van goederen indien de goederen niet conform de geplaatste bestelling zijn. Dit houdt in dat bij gebreken aan het product tot 2 jaar na levering dit product kosteloos wordt hersteld of vervangen.

  • Indien mogelijk en redelijk is zullen we het product repareren of vervangen.
  • Indien het defect of gebrek zich manifesteert 6 maanden na levering, zul je zelf moeten bewijzen dat het defect al aanwezig was op het moment van levering.

 

Geschillen

De verkoop van goederen is onderworpen aan de Belgische wetgeving en eventuele geschillen zullen worden beslecht door Belgische rechtbanken.

Heeft u een probleem met producten of diensten die u online heeft gekocht, dan kunt u via deze site een beroep doen op alternatieve geschillenbeslechting. U kunt deze site alleen gebruiken als u in de EU woont en de ondernemer ook in de  EU is gevestigd.