1

Grote oude schoenen inzamelactie - Maak snel je schoenenkast leeg en geef je oude schoenen een tweede leven!

berca-5458.jpg

Je oude schoenen zijn €12.50* waard! - Maak snel je schoenenkast leeg en geef je oude schoenen een tweede leven!

Per paar oude, herbruikbare schoenen dat je binnenbrengt, ontvang je een waardebon van €12.50* waarmee je onze nieuwe lente- en zomercollectie schoenen & kledij kan shoppen!

Naar de webshop

Actie oude schoenen

Hoe werkt de oude schoenen actie?

1.     Je brengt je oude schoenen naar een fysieke berca.be winkel.

2.      Voor elk paar oude, of herbruikbare* schoenen die je vóór of op moment van aankoop afgeeft, ontvang je een waardebon van €12.50 waarmee je naar hartenlust onze nieuwe lente- en zomercollectie kan shoppen!

3.     Per aankoopschijf van €60 aan nieuwe schoenen of kledij, kan je 1 waardebon van €12.50 inruilen.

        ✔ Geldig op alle schoenen voor dames, heren en kids. Ook bijv. geldig op pantoffels, rubberlaarzen en voetbalschoenen.
        ✔  Geldig op alle kledij
        ✔ Geldig op alle merken
        X  Niet geldig op accessoires zoals ondergoed, kousen, sjaals, enz.
        X  Niet cumuleerbaar met kortingen en low prices met oranje etiket.

*het mogen om het even welk soort schoenen zijn, ook bv. rubberlaarzen, espadrilles, slippers, wandelschoenen, sportschoenen, voetbal schoenen, enz. Ze moeten wel een paar vormen en herbruikbaar zijn om een er tweede leven aan te kunnen geven. Het mogen bv. geen onparen zijn of paren met kapotte ritsen, zonder veters, enz.

Tot wanneer kan ik genieten van deze superactie?

De oude schoenen actie is geldig t.e.m. zondag 14 april 2024  in alle berca.be winkels in Merksem, Evere, Brugge, Roeselare, Mechelen, Aartselaar, Lier, St. Truiden en Lochristi.

We aanvaarden oude schoenen of waardebonnen van €12.50 dus t.e.m. zondag 14 april 2024, nadien niet meer.

Is de actie ook geldig op de webshop van berca.be?

Uiteraard kan je ook online profiteren van deze genereuze inzamelactie! Hiervoor heb je twee mogelijkheden:

  • De waardebonnen van €12.50 kan je, na het inleveren van je oude schoenen in één van onze fysieke berca.be winkels, online ingeven op berca.be om zo meteen de korting op je bestelling te ontvangen. Hiervoor dien je de barcode die op de achterkant van elke bon staat te valideren in het veld ‘kortingscode’.

 


oude schoenen actie

    • Wanneer je jouw nieuwe schoenen afhaalt in één van onze berca.be winkels & je pas op moment van afhaling je oude schoenen inlevert, dan betalen we de €12.50 korting terug naar je bankrekening of betaalkaart.
 

oude schoenen actie

Opgepast: de web only modellen van Fitflop kunnen met de oude schoenen actie enkel aangekocht worden bij levering in één van onze fysieke berca.be winkels. Als je op moment van afhaling je oude schoenen inlevert, betalen we de €12.50 korting terug naar je bankrekening of betaalkaart

 

Ik heb mijn oude schoenen niet bij? Wat nu?

Geen paniek! Je kan jouw favoriete paar schoenen reserveren en dan heb je 4 dagen de tijd om oude schoenen binnen te brengen en ze met korting aan te kopen.

Opgelet: geef je oude schoenen in de winkel zeker af vóór of op moment van aankoop want nadien worden geen oude schoenen meer aanvaard of cash terugbetaald.

 

 

Naar de webshop

Wat doet berca.be met de ingezamelde oude schoenen?

.

WhatsAppImage2023-09-25at14.23.18.jpg

Boven de Wolken

Met de opbrengsten van jullie oude schoenen dragen we bij aan deze prachtige organisatie die zich inzet voor ouders die hun kindje veel te vroeg moeten loslaten. Door financiële steun te bieden aan Boven de Wolken, helpen we hen kostbare herinneringen te creëren en te bewaren voor gezinnen die te maken hebben met het verlies van een pasgeborene.

Maak kennis met ‘Boven de wolken’

Artsen Zonder Vakantie

We geloven sterk in het principe van hergebruik en recyclage en verzamelen voor deze organisatie hoge bottines, beschikbaar in maten vanaf 18 tot en met 28, om kinderen met klompvoetjes te helpen. Deze bottines worden naar derdewereldlanden gestuurd, waar lokale vakmensen ze omvormen tot een soort prothese die deze kinderen in staat stelt om goed te kunnen lopen. Het is hartverwarmend te weten dat ons initiatief niet alleen de levenskwaliteit van mensen in nood verbetert, maar ook een directe impact heeft op de mobiliteit en het welzijn van kinderen die anders beperkt zouden zijn in hun mogelijkheden. Samen met jou maken we een verschil in de levens van deze bijzondere kinderen en hun families.

Maak kennis met ‘Artsen zonder vakantie’

null_114544_vV74PV.jpg