1

Pitillos

HET AANKLEDEN VAN DE MEEST VEELEISENDE VOETEN
Sinds 1981 staan ​​wij aan de voet van uw maximaal comfort. We proberen ervoor te zorgen dat de grond die je elke dag bewandelt, in elk nieuw verhaal, vanuit comfort wordt gedaan. Moge uw goedemorgen op uw zool beginnen met de meest exclusieve elegantie en comfort.

Door de combinatie van vakmanschap en technologie hebben we een schoen gecreëerd die een idee weerspiegelt: comfort en functionaliteit combineren met eigentijds design . Onze aandacht voor het meest ambachtelijke detail, geïntegreerd met het mechanische deel van de productie (allemaal verdeeld over 8000 m2). Een schoen die oorspronkelijk bedoeld was voor de dames- en damesvoet, die zowel geëvolueerd is als zijn denken en momenteel drie verschillende generaties kleedt.

TRADITIE EN ERFENIS
Wanneer u La Rioja bezoekt, raakt een wereld van sensaties uw hart. Plots kleed je je aan de voeten in een universum van emoties: je bent in Arnedo, de hoofdstad van schoenen . Een stad die elke dag zoekt, tussen het mystieke en het ambachtelijke, tussen het oude en het moderne, tussen design en oorsprong, dat de stempel die je in de wereld achterlaat blijvend en onmisbaar is. Moge je sterk in het leven staan.

Het begon aan het begin van de 19e eeuw toen boeren hun eerste schoenen maakten die bestand waren tegen werk op het veld. Later worden ze ambachtslieden van comfort en traditie en begeleiden ze Arnedo naar de top .

D. Faustino Muro begon in 1910 met de vervaardiging van leren schoenen. Later richtten drie mensen die de leiding hadden over dit Huis (Gastesi, Domínguez en Pascual) andere bedrijven op.