1

Koop de leukste schoenen met lichtjes voor je kleintje

Het succes van schoenen met lichtjes is ontstaan in de jaren ’90 voor alle hippe tieners en kids. Deze te gekke rage is intussen helemaal terug van weggeweest. De leuke kinderschoenen met lichtjes blijven tot de verbeelding spreken. Bovendien zijn schoenen met lichtjes in de zool geschikt voor zowel meisjes als jongens. Wedden dat jouw kleintje er ook helemaal gek van is!

SchoenenMetLichtjesGeox1.jpg

Schoenen met lichtjes voor een schitterende dag 

Bij schoenen met lichtjes zitten de lichtjes veelal in de zool verwerkt. Schoenen met lichtjes in de zool ingewerkt, geven veelal licht wanneer je kindje stapt. Het kan handig zijn wanneer de schoenen met lichtjes met een aan- en uit-knop voorzien zijn. Soms hebben de schoenen met lichtjes behalve een aan- en uitknop om de lichtjes aan- of uit te zetten, ook een knopje om een andere kleur te kiezen. En sommige schoenen met lichtjes beschikken over meerdere mogelijke lichtstanden voor een echt party gevoel. Bij sommige schoenen met lichtjes wordt een USB-aansluiting meegeleverd. Dit omdat de lichtjes vaak maar een beperkt aantal uren meegaan en je ze zo wel eenvoudig kan opladen.

Hun te gekke schoenen met lichtjes maken van hun kleine voetjes ware eyecatchers. Eens je kindje de schoenen met lichtjes aan heeft, gaan die lichtjes knipperen zodra ze er mee gaan lopen. Een ander voordeel kan zijn dat schoenen met lichtjes goed opvallen in het donker. Bovendien maken de vele kleurmogelijkheden dat de leuke schoenen met lichtjes ook heel gemakkelijk combineerbaar zijn met elke outfit. Wil je voor een extra speels effect gaan, dan kan je ook regelmatig de keur van je veters aanpassen.

Met schoenen met lichtjes steel jij de show 

Laat je je kindje kiezen, dan worden het gegarandeerd schoenen met lichtjes. Schoenen met lichtjes zijn dan ook heel populair bij kinderen. Schoenen met lichtjes staan gewoon ook heel leuk, geen wonder dat kindjes er zo gek op zijn. De knipperende lampjes geven schoenen een heel vrolijke look en kinderen vinden dat allemaal heel fijn. Schoenen met lichtjes zijn dan ook heel leuk want met schoenen met lichtjes kan jij licht geven in het donker.

Doordat de lichtjes in de schoenen gaan branden telkens je kindje wandelt, wordt het zo gestimuleerd om meer stapjes te zetten. Ze zetten ook aan tot stappen en dansen, zo danst jouw kindje vast de sterren uit de hemel met dat leuke nieuwe paar schoenen met lichtjes aan. Met schoenen met lichtjes zal jouw kleintje gegarandeerd de show stelen. Ze zijn dan ook super leuk voor op feestjes, maar kunnen ook elke gewone dag een beetje vrolijker maken. Kom snel ons brede aanbod aan schoenen met lichtjes verkennen, je kindje zal er helemaal weg van zijn.

Schoenen met lichtjes in alle mogelijke kleuren 

Bij berca.be vind je een ruim en leuk aanbod aan schoenen met lichtjes. Onze superleuke schoenen met lichtjes vind je in alle mogelijke kleurtjes, gaande van opvallend tot pastel, zo vind elke jongen of meisje wel een leuk paar. Daarnaast is het ook vaak mogelijk om de kleurtjes naar keuze in te stellen. Berca.be verkoopt meerdere types schoenen met lichtjes voor kindjes. Elk seizoen brengt berca.be opnieuw nieuwe collecties schoenen met lichtjes uit die helemaal meegaan met de laatst nieuwe trends. 


SchoenenMetLichtjes2.gif

Schoenen met lichtjes en zoveel meer leuke schoentjes

De leukste schoenentrends die vind je bij berca.be. Wij brengen steeds de nieuwste collecties van diverse betaalbare topmerken voor het hele gezin. Zo lopen ook de kleinsten er altijd leuk bij. Met ons kleurrijke assortiment aan rubberlaarsjes, zal je kleintje vast plezier maken in de herfst en winter. Laat je kindje dus helemaal heerlijk kind zijn met het fijne schoenen aanbod van berca.be. Neem snel een kijkje in onze webshop of winkels. Je shopt er gegarandeerd steeds de mooiste schoenen voor zowel damesheren als kinderen

Ontdek het snel allemaal in onze webshop