1

Kan ik als webshop klant ook een kortingskaart ontvangen?

Wanneer je geen kortingskaart hebt bij Berca wordt er een kortingskaart nummer gegenereerd wanneer je op de webshop een account aanmaakt. Dit is het nummer die op al onze fysieke kortingskaarten terug te vinden is. Dit nummer kan je raadplegen door op ‘mijn account’ te klikken nadat je bent aangemeld.

Het nummer van de kortingskaart staat ook steeds in de mails die we versturen.

Je kunt de barcode die je daar terugvindt door uw smartphone laten inlezen en zo als virtuele klantenkaart gebruiken. Via uw smartphone kan je de kortingskaart op uw scherm tonen. Dit kan ingelezen worden aan de kassa.