1

Uw bestelling is… TOCH NIET WAT JE ZOCHT?

Mocht je bij ontvangst van jou bestelling toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je de schoenen tot maximum 14 dagen (na ontvangst) retourneren. De schoenen moeten ongedragen zijn, zich in de staat bevinden waarin u ze ontving en in hun originele doos.

Retourneren doe je als volgt

1)    Je vult de retourstrook (onderaan uw factuur) in

Vul de reden van retour in op de retourstrook en stop de retourstrook in de te retourneren schoendoos. Zo kunnen we de schoenen makkelijk aan je retour koppelen.

2)    Je retourneert

via een berca.be winkel

Breng de schoenen in hun originele doos naar één van onze berca.be winkels. Dit is volledig kosteloos.

via een postpakket

Het pakket kan teruggestuurd worden via Bpost of een koeriersbedrijf naar keuze naar Berca-Webshop, Hoogbeverenstraat 25, 8850 Ardooie, België. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het koeriersbedrijf en het land vanwaar je het pakket retourneert. Gelieve de schoenen in hun originele doos te stoppen en deze doos van een verpakking te voorzien. Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Niet gefrankeerde leveringen worden niet geaccepteerd.

 3)    Wij betalen je zo snel als mogelijk terug

In de winkel kan je d.m.v. een tegoedbon meteen een ander paar in de plaats aankopen. 

Mocht je geen andere aankoop wensen, betalen we jou retour, na ontvangst op ons hoofdkantoor, onmiddellijk terug. We betalen terug via de betaalwijze (Bancontact, Visa, iDeal, overschrijving,…) waarmee betaald is.

4)    Kosten

Bij bestellingen van €75 of meer kunnen er bij het retourneren administratiekosten van €5.95 in rekening worden gebracht, indien het resterende bestelbedrag na aftrek van de geretourneerde artikelen minder dan €75 bedraagt.